Werkwijze

Hoe zou het zijn als jouw klacht er niet tegen jou is, maar vóór jou? Wat zou deze klacht je dan te vertellen kunnen hebben?

Deze vragen zijn het uitgangspunt van mijn coaching. Jouw lichaam heeft een grote wijsheid in zich. Het vertelt jou elke dag belangrijke dingen. Dingen die jouw hoofd nog niet weet. Een klacht heeft jou iets belangrijks te vertellen, het is aan jou of je ernaar luistert. Als je luistert kun je tot de kern van jouw klacht komen en een duurzame oplossing aangaan. Geen pleisters meer plakken, geen pillen meer slikken, geen zalfjes meer smeren of diëten volgen. Je kunt je dan echt door je lijf laten leiden en jouw leven leiden in gezondheid.

Ik begeleid jou naar die kern. Dat doe ik liefdevol, met compassie, zonder oordeel en intuïtief, jij hebt de regie.

We beginnen met het ontrafelen van jouw klacht of wens. Welke aspecten spelen een rol? Dat doe ik aan de hand van het integrale vitaliteitsmodel van MARK.

Dit 5-dimensionale vitaliteitsmodel is ontwikkeld door MARK Leefstijl & Vitaliteit

Als we alle aspecten in kaart hebben gebracht, is het maatwerk. Hierbij maak ik gebruik van de laatste inzichten op het gebied van voeding, bewegen, slaap en ontspanning. Ik werk met diverse ademhalingstechnieken, cognitieve gedragstherapie, systemisch werk, mindfulness, visualisaties, yoga, en wandel- en natuurcoaching.

Alles staat in het teken van jouw pad naar een betere gezondheid.

Gedurende het traject zien we elkaar zo vaak als nodig en zo weinig als mogelijk. Gemiddeld zijn zo’n 5 tot 7 sessies over een periode van een half jaar nodig om jou meer gezondheid te laten ervaren.

Kennismaking

Onze samenwerking start met een online kennismaking. Deze is altijd gratis. Hierin bespreken we jouw situatie en jouw wens. We bepalen of er van beide kanten een klik en vertrouwen is om met elkaar aan de slag te gaan.

Kosten

Voor actuele prijzen klik hier