Ademhalingscoaching voor sporters

Wil je betere sportprestaties neerzetten, zonder de intensiteit van je training (nog verder) op te voeren? Kom dan bij mij trainen via de Oxygen Advantage methode. Met deze trainingsmethode simuleren we hoogte stages en zorgen we door middel van het trainen van je ademhaling(-spieren) voor een betere zuurstofopname tijdens in- en ontspanning. Daarnaast werk je aan je focus en het minimaliseren van wedstrijdspanning.

De trainingen zijn geschikt voor alle typen sport (duursport, krachtsport, denksport, interval, balsporten, individuele sporten, teamsporten etc.) en zijn zeker geschikt voor sporters met inspanningsastma of sporters die regelmatig blessures hebben (ook om van deze klachten af te komen).

Ik bied je een 8 weken durend programma aan, welke is toegespitst op sporters. Gedurende 8 weken leer je alles over een gezonde ademhaling, werken we aan je ademhaling in rust en tijdens inspanning en doen we minimaal 5 hoogtesimulaties die je na deze 8 weken ook zelf kunt uitvoeren.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Masterclass Oxygen Advantage

Wil je eerst kennismaken met Oxygen Advantage, maak dan een afspraak voor een Masterclass Oxygen Advantage. Deze vindt plaats in Soesterberg met een maximale groepsgrootte van 12 personen.

Wil je weten hoe je hoogte stages kunt simuleren zonder in de bergen te zijn, waardoor je milt rode bloedcellen vrijgeeft en je lichaam epo aanmaakt? Hoe je door aandacht voor je ademhaling focus creëert en daardoor wedstrijdspanning kunt verminderen? Of hoe je je ademhalingsspieren traint waardoor ze het langer volhouden bij grote inspanning?

Ik vertel je hier alles over tijdens deze masterclass. Ik neem je mee in de wereld van zuurstofwinst. Ik test je ademhaling, behandel de theorie over ademhalen, je milt, hemoglobine, epo, zuurstofsaturatie en meer. Daarna gaan we naar buiten voor een heuse Oxygen Advantage training, waarin je kunt ervaren hoe het voelt om op hoogte stage te zijn in Nederland. Tenslotte geef ik je tips mee over hoe je deze hoogtestage zelf kunt simuleren, gewoon thuis in de achtertuin.

Kies je ervoor om na de Masterclass de volledige Oxygen Advantage training te gaan doen, dan worden de kosten van de masterclass in mindering gebracht op de volledige Oxygen Advantage training.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.