Integrale vitaliteitscheck

‘Lekker in je vel zitten’ wordt niet alleen bepaald door je fysieke welbevinden. Ook emoties, zingeving, veerkracht en eigen regie spelen hierbij een belangrijke rol.

Een integrale vitaliteitscheck geeft je inzicht in jouw balans op deze gebieden. Hiervoor maak ik gebruik van het Integrale vitaliteitsmodel van MARK.

Dit 5-dimensionale vitaliteitsmodel is ontwikkeld door MARK Leefstijl & Vitaliteit

Om lekker in je vel te zitten zou je moeten streven naar een optimale balans tussen de vijf dimensies; IQ, SQ, FQ, EQ en Eigen Regie. Deze hangen sterk met elkaar samen. De kernoorzaken van jouw fysieke disbalans bevinden zich meestal één of meerdere lagen dieper dan waar de klachten zich bij jou als eerste laten zien.

Tijdens de vitaliteitscheck, die bestaat uit het invullen van een digitale vragenlijst gevolgd door een coachgesprek van 90 minuten, wordt de onderlinge samenhang tussen deze vijf dimensies in kaart gebracht. Het geeft je een duidelijk beeld waar je aan kunt werken om weer in balans te komen.

Ik help je natuurlijk graag bij de vervolgstappen in de vorm van coachingsgesprekken, een leefstijl- en voedingsanalyse en/of een leefstijl- en vitaliteitstraject op maat.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.