Individuele begeleiding

Hoe zou het zijn als jouw klacht er niet tegen je, maar vóór je is? Wat als jouw klacht een diep verlangen representeert? Wat als jouw klacht je naar je diepste kern en verlangen zou kunnen leiden? Wat zou je klacht jou dan vertellen?

Deze vragen zijn het uitgangspunt van mijn coaching. Jouw lichaam heeft een grote wijsheid in zich. Het vertelt je elke dag belangrijke dingen. Dingen die je hoofd nog niet weet. Een klacht heeft je iets belangrijks te vertellen, het is aan jou of je ernaar luistert. Als je luistert naar je klacht, dan kun je de kern van jouw verlangen ontdekken en een duurzame oplossing aangaan. Geen pleisters meer plakken, geen pillen meer slikken, geen zalfjes meer smeren of diëten volgen. Je kunt je dan echt door je lijf laten leiden en jouw leven leiden in gezondheid.

Hoe kom ik van mijn klacht naar mijn verlangen?

Ik begeleid je naar de kern van jouw klacht en je verlangen. Dat doe ik liefdevol, met compassie, zonder oordeel en intuïtief, jij hebt de regie.

Eerst brengen we jouw hulpvraag in beeld en daarna is het maatwerk. Hierbij maak ik gebruik van de laatste inzichten op het gebied van voeding, bewegen, slaap en ontspanning. Ik werk met diverse ademhalingstechnieken, cognitieve gedragstherapie, systemisch werk, mindfulness, visualisaties, yoga, en wandel- en natuurcoaching.

Alles staat in het teken van jouw pad naar een betere gezondheid.

Gedurende het traject zien we elkaar zo vaak als nodig en zo weinig als mogelijk. De duur van het traject bepalen we samen aan de hand van de inzichten uit het vitaliteitsmodel.

Kennismaking

Onze samenwerking start met een telefonische kennismaking. Deze is altijd gratis. Hierin bespreken we jouw situatie, jouw klacht en jouw verlangen. We bepalen of er van beide kanten een klik en vertrouwen is om met elkaar aan de slag te gaan.

Kosten

Voor actuele prijzen klik hier