Individuele ademsessie

Tijdens een ademsessie leer je over gezond ademen en neem ik je mee op een ontdekkingsreis via jouw adem. Je ervaart de fysieke, emotionele, mentale en spirituele kracht van verbonden ademen. Na afloop ben je uit je hoofd en meer in contact met je gevoel.

We passen diverse ademtechnieken toe. Van zacht en rustig ademen tot snel en diep ademen. Je neemt daardoor een duik in het diepste van je lijf, naar het (onbewuste) niveau waar grote transformatie en heling in gang gezet kan worden. Een ademsessie werkt als een krachtig ‘natuurmedicijn’, op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak.

De ademsessie duurt 2 uur. Tijdens de eerste 3 kwartier zoomen we in op jouw persoonlijke situatie en leg ik uit wat we gaan doen. Daarna gaan we 30 minuten ademen op muziek. Hierdoor open je je onderbewustzijn en kunnen opgeslagen emoties en trauma’s ruimte krijgen.

Na het ademen nemen we voldoende tijd om na te voelen wat er in beweging is gezet, te ontspannen en eventueel vragen te stellen of na te praten.

Neem vrijblijvend contact met me op of plan direct een kennismakingsgesprek in mijn agenda.

Voor actuele prijzen klik hier