Reset your Breath

Kennismakingsworkshop ‘Reset your Breath’

Wil je kennismaken met de Buteyko Methode, dan kun je deelnemen aan de kennismakingsworkshop van ongeveer 2 uur. In deze workshop test ik je ademhaling, behandel ik de basistheorie over ademhalen en doen we oefeningen waarmee je je ademhaling kunt verbeteren. Na deze workshop heb je de basis in handen om door middel van je ademhaling vermoeidheid en stress te reduceren, meer focus te creëren en daardoor betere prestaties neer te zetten.

Eenmalige investering voor de kennismakingsworkshop is €75,- excl. BTW. Ga je na de kennismakingsworkshop de groepscursus volgen of kies je voor individuele begeleiding, dan krijg je €75,- korting op de cursusprijs. Inschrijven kan hier.

Ivm de Corona maatregelen vinden er op dit moment geen kennismakingsworkshops in groepsverband plaats tenzij het een groep betreft uit één huishouden.  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden                               

Individuele begeleiding

Na een uitgebreide intake, leer ik je de theorie achter de Buteyko Methode en de Buteyko oefeningen. Je krijgt een werkboek met alle relevante informatie en oefeningen, plus materialen om het herstel van je ademhaling te bevorderen (o.a. tape en zeezout). Daarnaast geef ik je leefstijladviezen die een gezonde ademhaling ondersteunen. Op basis van een individueel plan begeleid ik je gedurende een periode van 6 tot 8 weken. Daarna vindt er op basis van behoefte verdere begeleiding plaats.   Eenmalige investering voor deze individuele begeleiding is €500,- incl. BTW.  Inschrijven kan hier.          

Het is ook mogelijk om losse begeleidingssessies af te nemen. Deze kosten €85,- (excl. btw) per uur.

Groepscursus

Je leert de theorie achter de Buteyko Methode en de Buteyko oefeningen in een groep van maximaal 12 deelnemers.   Je krijgt een werkboek met alle informatie en oefeningen, plus materialen om het herstel van je ademhaling te bevorderen (o.a. tape en zeezout).   De cursus omvat twee zaterdagmiddagen, een terug-kom-moment en telefonische begeleiding gedurende minimaal 8 weken. Daarna vindt er op basis van behoefte verdere begeleiding plaats.  Eenmalige investering in deze groepscursus is €400,- incl. BTW.

Vanwege de Corona maatregelen worden er op dit moment geen groepscursussen gegeven, tenzij het een groep uit één huishouden betreft. De groepscursus vindt plaats in in Soesterberg. Inschrijven kan hier.