Bosbaden

De Japanners noemen het shinrin-yoku; je onderdompelen in de natuur.

Bosbaden houdt in dat je je heel bewust en langzaam door het bos beweegt, terwijl je de natuurlijke omgeving met zoveel mogelijk zintuigen waarneemt. Het bos zien en horen, maar ook ruiken, aanraken en zelfs proeven.

Met al zijn geuren, kleuren, vormen en geluiden helpt het bos je verbinding met de natuur te versterken en je gezondheid te verbeteren door volledig te ontspannen. Je verlaagt hiermee het stresshormoon cortisol, ondersteunt je immuunsysteem, verbetert je stemming en boost je energie.

Tijdens het maandelijkse bosbad van 1 tot 1,5 uur neem ik je mee in de prachtige wereld van het bos in en om Zeist. Je hebt er geen speciale vaardigheden of kleding voor nodig, alleen een open mind en de wil om bewust contact te maken met de natuurlijke elementen.

Elke laatste zondag van de maand vertrekken we tussen 7 en 8 (afhankelijk van de tijd van het jaar) vanaf een andere locatie rondom Zeist/Soest/Soesterberg/Huis ter Heide. Je kunt je per keer inschrijven (€7,50) of een 6 rittenkaart kopen (€39,95,-). Maximale groepsgrootte 10 personen. Bij meer dan 10 inschrijvingen, plan ik in overleg nog een bosbad in.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan en doe een keer mee!

    Ik ontvang graag de nieuwsbrief en blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Intens Gezond

    Door op verzenden te drukken ga je akkoord met de Privacy verklaring en Algemene Voorwaarden van Intens Gezond onderaan deze pagina.