‘Reset your Breath’ workshop

Een zieke medewerker kost een werkgever al snel €250,- per dag en dat staat nog los van het werk dat blijft liggen, collega’s die meer werkdruk ervaren en klanten die langer moeten wachten. Nadruk zou dus veel meer moeten liggen op voorkomen van verzuim. Denk eens aan een ademworkshop waarin medewerkers leren hoe ze door middel van hun ademhaling vermoeidheid en stress kunnen reduceren, meer focus kunnen creëren en daardoor betere (sport-)prestaties kunnen neerzetten. Na deze ademworkshop hebben de deelnemers hiervoor de basis in handen.

  • Duur: 2,5 uur
  • Wat: Tijdens deze workshop test ik de ademhaling van de deelnemers, behandel ik de basistheorie over ademhalen en doen we oefeningen waarmee  je je ademhaling kunt verbeteren.
  • Voor wie: voor elke organisatie (profit en non-profit) die belang hecht aan gezonde medewerkers/leden met minder stress, meer focus en die daardoor betere prestaties kunnen neerzetten.
  • Waar: op jouw locatie naar keuze
  • Kosten: €500,- excl. btw en reiskosten

Uiteraard is het ook mogelijk een kortere of langere workshop op maat te maken voor jouw organisatie. Ik kom graag eens langs om wat meer te vertellen of neem vrijblijvend contact met me op.

Enkele reacties van deelnemers vind je hier