Ademcirkel

Samen met Hans Koeslag van Breathwork by Hans organiseer ik ademcirkels in het prachtige Eemklooster in Amersfoort. Een ademcirkel is een bijeenkomst waarin deelnemers samenkomen om bewust te ademen en de kracht van ademwerk te ervaren. Het is een veilige en ondersteunende omgeving waarin ademhalingstechnieken worden gebruikt om transformatie, heling en welzijn te bevorderen.

Tijdens onze ademcirkel leer je over gezond ademen en nemen we je mee op een ontdekkingsreis via jouw adem. Je ervaart de fysieke, emotionele, mentale en spirituele kracht van verbonden ademen in een groep. Na afloop ben je uit je hoofd en meer in contact met je gevoel.

De ademcirkel duurt ongeveer 2 uur. Tijdens de eerste 3 kwartier leer je over de adem en wat gezond ademen is. Daarna gaan we 30 minuten ademen op muziek. Hierdoor open je je onderbewustzijn en kunnen opgeslagen emoties en trauma’s ruimte krijgen.

Na het ademen nemen we voldoende tijd om na te voelen wat er in beweging is gezet, te ontspannen en eventueel vragen te stellen of na te praten.

We passen diverse ademtechnieken toe. Van zacht en rustig tot snel en diep ademen. Je neemt daardoor een duik in het diepste van je lijf, naar het (onbewuste) niveau waar transformatie en heling in gang gezet kan worden. Een ademsessie werkt als een krachtig ‘natuurmedicijn’, op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak.

De groepsgrootte is maximaal 10 deelnemers zodat er voldoende tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Neem vrijblijvend contact met me op of koop je tickets online.

Voor actuele prijzen klik hier