Aanbod

Kennismakingsgesprek

Elk traject start met een telefonische kennismaking. Deze is altijd gratis. Hierin bespreken we kort jouw situatie en jouw wens. We bepalen of er van beide kanten een klik en vertrouwen is om met elkaar aan de slag te gaan. Daarna maken we er maatwerk van aan de hand van onderstaande mogelijkheden.

Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Leefstijl- en vitaliteitscoaching op maat

Leefstijl- en vitaliteitscoaching zorgt voor het aanpakken van de kernoorzaken van jouw fysieke klachten, zodat je kunt leven zonder beperkingen en kunt zijn wie je werkelijk bent.

Buteyko ademhalingscoaching

Ademhalen gaat vanzelf, maar niet altijd vanzelf goed. Met aandacht voor ademhalen kun je afrekenen met tal van fysieke klachten.

Ademhalingscoaching voor sporters

Wil je betere sportprestaties neerzetten of afrekenen met inspanningsastma? Kom dan bij mij trainen via de Oxygen Advantage methode.

Integrale vitaliteitscheck

Een integrale vitaliteitscheck geeft je inzicht in jouw balans op het gebied van emoties, zingeving, veerkracht, je fysieke lichaam en eigen regie.

Leefstijl- en voedingsanalyse

Met een leefstijl- en voedingsanalyse leg je de basis voor een gezonde leefstijl. Je krijgt tips en adviezen afgestemd op jouw situatie.

Kosten

Voor actuele prijzen klik hier