Aanbod

Kennismakingsgesprek

Elk traject start met een telefonische kennismaking. Deze is altijd gratis. Hierin bespreken we kort jouw situatie en jouw wens. We bepalen of er van beide kanten een klik en vertrouwen is om met elkaar aan de slag te gaan. Daarna maken we er maatwerk van, wat kan bestaan uit onderstaande onderdelen.

Intake

MARK leefstijl- en vitaliteit

Om te achterhalen waarom je niet lekker in je vel zit en waar je fysieke klachten vandaan komen beginnen we met een uitgebreide intake op de vijf dimensies van het Integrale vitalitietsmodel van MARK.

Daarbij kijken we naar gedachtes, emoties, zingeving, eigen regie en jouw fysieke lijf.

Op basis van deze intake bepalen we het vervolg dat kan bestaan uit een leefstijl- en voedingsanalyse en coachingsgesprekken op één of meerdere van de dimensies uit het vitaliteitsmodel.

Een intake gesprek duurt 90 minuten en kost €125,- (excl. btw)

Leefstijl- en voedingsanalyse

Heb jij een wens op fysiek vlak (afvallen, meer energie, beter slapen etc.) dan zet ik altijd een leefstijl- en voedingsanalyse in. We kijken naar de rol van voeding, slapen, bewegen en ontspanning in jouw leven en je krijgt adviezen hoe je door middel van kleine stappen op deze vlakken je leefstijl kunt aanpassen om jouw doel te bereiken.

Een leefstijl- en voedingsanalyse duurt 90 minuten en kost €125,- (excl. btw).

Coaching op maat

Op basis van jouw wens en doel zet ik tijdens de coachingsgesprekken diverse methodieken in om je verder te helpen. Je kunt denken aan The Work, RET, Walt Disney, schaalwandeling, visualisaties, mindfullness, ademhalingsoefeningen, oefeningen met kernwaarden en kernkwadranten etc.

Alle gesprekken duren 90 minuten en kosten €85,- per uur. Ze vinden plaats bij mij in mijn praktijk in Huis ter Heide. Voor sommige gesprekken gaan we naar buiten voor een wandeling is het bos naast mijn praktijk. Het is ook mogelijk om op een locatie van jouw keuze af te spreken.